آخرین اخبار
کد مطلب: 73792
تشکيل‌ ستادهاي جبهه پيروان براي انتخابات شوراها/انتخابات جاي تسويه حساب اصولگرايان نيست
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 857

به گزارش سلام لردگان به نقل از خبرگزاري فارس، سيد کمال الدين سجادي سخنگوي جبهه پيروان در نشست خبري که صبح امروز يکشنبه در محل جامعه مهندسين برگزار شد با اشاره به مطالب مطرح شده در سفر رهبر معظم انقلاب به خراسان شمالي اظهار داشت: مقام معظم رهبري در سفر اخير خود موضوعات مهمي از جمله سبک زندگي را مطرح کردند که به دليل اهميت اين بحث بايد از سوي نخبگان پيگيري شود.

وي با اشاره به استقبال جبهه پيروان از فرمايشات مقام معظم رهبري در سفر خراسان شمالي يادآور شد: جبهه پيروان از تشکل‌هاي پانزده‌گانه از جمله دانشگاهيان و حوزويان برخوردار است که مي‌تواند در اين زمينه صاحب نظر باشد.

سجادي ادامه داد: شوراي فرهنگ عمومي کشور، انديشمندان حوزه و دانشگاه، نخبگان فکري و احزاب و مديران فرهنگي از جمله صدا وسيما بايد در اين زمينه به نقد سبک زندگي غربي و آمريکايي و تبيين شيوه زندگي مطلوب اسلامي بپردازند.

سخنگوي جبهه پيروان با اشاره به لزوم آسيب شناسايي پاسخ‌ سؤال‌هاي 20 گانه‌اي که مقام معظم رهبري مطرح کردند افزود: نشست راهبردي اخير مقام معظم رهبري با انديشمندان و نخبگان که براي استخراج منظومه فکري اسلام در مقولاتي مانند آزادي برگزار شد باعث تحرک علمي در فضاهاي حوزوي و فکري است.

وي با بيان اينکه جبهه پيروان تا به نتيجه رسيدن اين مباحث از سوي نخبگان سياسي، علمي و دانشگاهي خود استقبال مي‌کنند، گفت: نقد رهبري به تفکر ليبراليستي و اومانيستي ظرفيت مطرح شدن در محافل علمي و سياسي جهان اسلام را دارد از اين رو نهادهاي ذيربط بايد اين موضوع را بايد در دستور کار قرار دهند.

سجادي در ادامه اين نشست با بيان اينکه تشکل‌هاي جبهه پيروان فصلي انتخاباتي نيستند و جلسات شوراي مرکزي به صورت منظم تشکيل مي‌شود خاطرنشان کرد: مجمع عمومي مجمع پيروان پنج‌شنبه 9 آذر با حضور تشکل‌هاي شوراي مرکزي، تشکل‌هاي عضو و دبيران کل اين تشکل‌ها تشکيل خواهد شد که نقطه عطفي در فعاليت‌هاي جبهه به ويژه انتخابات پيش رو است.

اين فعال سياسي اصولگرا با اشاره به برنامه‌هاي مجمع عمومي جبهه پيروان افزود: گزارش عملکردي از آنچه که در انتخابات مجلس مي‌گذشت از سوي رئيس جبهه يا نايب رئيس ارائه خواهد شد و درباره مسائل داخلي و خارجي، ملاقات با آيات عظام و شخصيت‌هاي سياسي و خط مشي آينده جبهه براي دو سال اعلام موضع خواهد شد.

سخنگوي جبهه پيروان خاطرنشان کرد: کميته‌اي مسئول تنظيم خط مشي آينده جبهه پيروان است که بخشي از فعاليت آن مربوط به انتخابات مي‌شود و در مجمع عمومي آذرماه بازرسي نيز انتخاب خواهد شد.

* تشکيل‌ ستادهاي جبهه پيروان براي انتخابات شوراها

وي ادامه داد: جبهه پيروان براي انتخابات شوراها نيز در حال طراحي يک ساختار به صورت ستاد در تهران است که شبيه آن در استانها نيز فعال مي‌شود.

سجادي با تأکيد بر اينکه اصولگرايان براي ورود به انتخابات به سامانه جديدي نيازمندند تصريح کرد: اميدواريم با مساعدت جامعتين بتوانيم سامانه جديدي را طراحي کنيم.

سخنگوي جبهه پيروان با اشاره به انتخابات آينده خاطرنشان کرد: آنچه براي جبهه پيروان بسيار حائز اهميت حضور حداکثري مردم و نرخ بالاي مشارکت در انتخابات است چرا که حضور پرشور مردم باعث تقويت تحکيم نظام مي‌شود.

وي در عين حال ضمن انتقاد از ورود زود هنگام به فضاي انتخاباتي گفت: اگر فضا در کشور زودتر از وقت مقرر انتخاباتي شود ذهن مردم و نيروي مسئولان متمرکز نخواهد بود.

سجادي ادامه داد: احزاب و تشکل‌ها مي‌توانند بدون کار تبليغاتي تمهيدات انتخاباتي خود را پيش ببرند از اين رو جبهه پيروان نيز بدون انجام کارهاي تبليغاتي در حال تنظيم راهبرد جبهه است.

سخنگوي جبهه پيروان با اشاره به ويژگي‌هاي نامزدهاي انتخابات رياست جمهوري 92، تصريح کرد: براي نامزدها کارآمدي تدبير، برنامه محوري و تيم محوري، بسيار حائز اهميت است. البته جبهه پيروان هنوز وارد مصاديق نشده اما کساني را که در مظان کانديداتوري هستند رصد مي‌کنيم.

وي افزود: در بررسي‌هاي اجمالي مشخص شده که احتمالا 25 اصولگرا و 15 کانديداي مستقل و به اصطلاح اصلاح‌طلب نامزد انتخابات رياست جمهوري خواهند شد.

* احتمال ائتلاف جبهه پيروان با ساير تشکل‌هاي اصولگرا

وي در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبني بر ائتلاف جبهه پيروان با ساير تشکل‌هاي اصولگرا گفت: وحدت يعني يکي شدن و شايد امکانپذير نباشد اما ائتلاف شدني است چرا که همه اصولگرايان از ديدگاه مشترکي برخوردارند.

سجادي با يبان اينکه اگر 15-10 نامزد انتخابات شوند ايده‌آل اين است که آنها با حمايت جامعتين در يک جا جمع شوند و به يک و حداکثر 2 نامزد برسند تصريح کرد: جبهه پيروان بايد از يک کانديداي مشخص حمايت کند البته هنوز هيچکس به صورت قطعي اعلام نامزدي نکرده است.

اين فعال اصولگرا در پاسخ به سؤالي در خصوص ملاقات با علما و روحانيون خاطرنشان کرد: جامعتين به عنوان گروه‌هاي مرجع نقش تقويت کننده‌اي در مواضع رهبري دارند از اين رو ما خود را ملزم مي‌دانيم که هر چند وقت يک بار به ويژه در فصل انتخابات با مراجع و علما ديدار و مطالب خود را به آنها منتقل کنيم.

*‌تاييد ديدار با آيت‌الله يزدي

سخنگوي جبهه پيروان با اشاره به ديدار اخير اين جبهه با آيت الله مهدوي کني افزود: اميدواريم در آينده با جامعه مدرسين ملاقات داشته باشيم.

وي با بيان اينکه براي ديدار با آيت‌الله مصباح يزدي فعلا مطلبي مطرح نشده است افزود: احزاب جبهه پيروان بر اساس استراتژي وحدت حرکت خواهند کرد.

سجادي تاکيد کرد: اگر تعداد کانديداها در بين اصولگرايان زياد باشد آرا تقسيم خواهد شد که اين به صلاح اصولگرايان نيست.

اين فعال سياسي در خصوص احتمال ايجاد جبهه متحد همچون انتخابات گذشته، افزود: چنين فکري وجود دارد و با توجه به نفوذ جامعتين و تعامل جبهه پيروان با آنها اين امر دور از ذهن نيست.

وي با اشاره به ويژگي‌هاي رئيس جمهور آينده تاکيد کرد: رئيس جمهور آينده نبايد عليه احزاب حرف بزند و اگر با کمک اصولگرايان راي آورده باشد بايد ملزم به پذيرش انتقادات سازنده باشد، نه اينکه بگويد احزاب باج خواهي مي‌کنند.

سجادي در پاسخ به سؤال خبرنگار ديگري مبني بر تجربه گرفتن از انتخابات مجلس خاطرنشان کرد: ساز و کار اصولگرايان در انتخابات گذشته تا حدودي نتيجه داد اما آن نتيجه ايده آل را نداشت اما انتخابات جاي تسويه حساب با برادران اصولگرا نيست.

سخنگوي جبهه پيروان با تاکيد بر اينکه اين جبهه بايد از يک کانديداي مشخص حمايت کند اما در عين حال گفت که هنوز هيچ کس به صورت قطعي اعلام نامزدي نکرده است.

* تلاش دولت در سال آخر کم نشده است

وي با اشاره به نقش دولت در انتخابات آينده گفت: با توجه به اينکه دولت دهم به پايان کار خود نزديک مي‌شود اما از تلاشش‌ در مسائل مختلف کاسته نشده است.

سجادي در عين حال تنها بخشي از مشکلات را ناشي از تحريم‌ها دانست و تصريح کرد: دولت بايد کنترل و نظارت لازم را داشته باشد.

سخنگوي جبهه پيروان با اشاره به لزوم بي طرفي دولت در انتخابات آينده به عنوان مجري انتخابات گفت: وظيفه مهم آنها برگزاري مطلوب انتخابات رياست جمهوري است.

وي در خصوص طرح سؤال از رئيس جمهور نيز گفت: مجلس و دولت هر کدام وظايفي دارند اما اگر سؤال از رئيس جمهور مسير قانوني خود را طي کند نبايد ترس و هراسي از اين موضوع داشت.

سجادي گفت: نبايد اجازه داد طرح از سؤال از رئيس جمهور دچار تنش شده و مورد سوء استفاده قرار گيرد هر چند رئيس جمهور نيز در پاسخ به سؤال‌ها کم نمي‌آورد.

وي با اشاره به حمله جعلي رژيم صهيونيستي به مردم بي دفاع و مظلوم غزه خاطرنشان کرد: سازمان‌هاي بين‌المللي موثري در اين زمينه انجام نداده و کشورهاي غربي نيز از اين رژيم خون آشام حمايت مي‌کنند.

دبير کل جامعه اسلامي کارمندان با تقدير از اقدامات مناسب وزارت خارجه کشورمان در قبال مردم مظلوم غزه به ميزباني ايران در نشست‌هاي گفت و گو‌هاي ملي سوريه اشاره و افزود: اين کار اقدام بسيار مبارکي است و بيش از 200 نماينده از قبايل، طوايف و گروه‌هاي معارض و اپوزيسيون سوري به جز نيروهاي خشن و مسلح اين طيف در تهران حضور خواهند يافت و اميدواريم اين نشست پاياني براي اقدامات توطئه آميز عليه سوريه باشد.

وي در خصوص حضور اصلاح طلبان در انتخابات خاطرنشان کرد: اصلاح طلبان طيف وسيعي هستند اما فتنه گران و سران فتنه تکليف‌شان از سوي مردم در راهپيمايي عظيم 9 دي مشخص شده است و قانون نيز با آنها برخورد کرده. اما اصلاح طلباني که در چارچوب نظام حرکت مي‌کنند حق‌ شهروندي داشته و مي‌توانند در انتخابات شرکت کنند و شوراي نگهبان نيز آنها را رد يا تاييد خواهد کرد.

انتهاي پيام/

 

 

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس